Mobirise Website Builder

Rudniak

Inwestycja objęła obszar o powierzchni ok. 40 a – płaską, pozbawioną zabudowań oraz wysokiej roślinności trawiastą łąkę, z trzech stron obramioną lasem. 
Budowę kompleksu złożonego z domu mieszkalnego i garażu połączonych zadaszonym tarasem zaprojektowano w głębi łąki w odległości ok. 13 m od linii lasu.
Budynek mieszkalny jest parterowy, z mieszkalnym poddaszem. Wejście do domu z zadaszonego ganku przez sień do hallu. 
Na parterze mieści się część dzienna, złożona z salonu połączonego z gabinetem i obszerną kuchnią ze spiżarnią, oraz skrzydło sypialne, na które składają się dwa pokoje, w tym główna sypialnia z garderobą oraz łazienka z sauną. 
Poddasze zajmuje pięć pokoi i duża łazienka z pralnią. Cztery pokoje mają dostęp do balkonów.

Na dodatkowy budynek składa się dwustanowiskowy garaż, połączony z pomieszczeniem technicznym. 
Z tyłu budynku pokój gościnny z wnęką kuchenną i niewielką łazienką. Poddasze zaadaptowane na pokój ćwiczeń. Obydwa budynki połączono zadaszonym tarasem, pełniącym rolę wygodnej werandy, dostępnej z salonu.

Powierzchnia użytkowa 230,7 m2
Powierzchnia pomocnicza (garaż) 115,9 m2
Kubatura 1067,28 m3
– w tym: dom mieszkalny 732,11 m3
– garaż 335,17 m3

<

udostępnij